Financieel

Elke onderneming is verplicht de administratie bij te houden en een jaarrekening op te (laten) stellen. En achter deze cijfers gaat een hele wereld schuil. Maar de interpretatie van de cijfers is van groot belang om verbeteringen in de cijfers te kunnen realiseren.
DeuBuCo kan u helpen om uw cijfers te analyseren en voorstellen te doen hoe zij kunnen worden verbeterd. Niet alleen de voorstellen, maar ook een daadkrachtige opvolging van die voorstellen is van belang. Daarmee kan DeuBuCo u helpen en begeleiden.
Zo kunnen cijfers worden afgezet tegenover de branche, alsook tegenover de historie van uw eigen onderneming. Beiden zijn relevant. Maar de prestatie zal hoe dan ook moeten verbeteren om de continuïteit van uw onderneming en de werkgelegenheid van uw medewerkers te waarborgen.

DeuBuCo adviseert u graag bij alle belangrijke beslissingen aangaande uw onderneming. Uw vraag is geen standaardvraag. U krijgt van ons dan ook geen standaardantwoord. Naar aanleiding van uw vraag maken wij een offerte, waarin we duidelijk aangeven wat wij voor u kunnen doen, wat u van ons mag verwachten en wat de kosten zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Deuzeman via (06) 1234 4651 of het contactformulier op deze website.