Fiscaal

Er zijn maar weinig zekerheden in het leven. Eén ervan is dat wij belastingen moeten betalen. Maar waarom meer belasting betalen dan strikt noodzakelijk?
Als er belangrijke beslissingen moeten worden genomen kan een goed fiscaal advies u veel geld besparen. Te denken valt aan o.a. een forse investering, wijziging van juridische vorm van de onderneming, bedrijfsopvolging, verkoop van (gedeelten van) de onderneming. Dan is het goed om op tijd fiscaal advies in te roepen en de consequenties in kaart te brengen. Ook hier kan DeuBuCo een zinvolle bijdrage leveren aan de nodige rust en inzicht. En waar nodig worden specialisten ingeroepen die u verder helpen.

DeuBuCo adviseert u graag bij alle belangrijke beslissingen aangaande uw onderneming. Uw vraag is geen standaardvraag. U krijgt van ons dan ook geen standaardantwoord. Naar aanleiding van uw vraag maken wij een offerte, waarin we duidelijk aangeven wat wij voor u kunnen doen, wat u van ons mag verwachten en wat de kosten zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Deuzeman via (06) 1234 4651 of het contactformulier op deze website.