Marktonderzoek

Als u belangrijke beslissingen over uw onderneming of winkel(s) wilt nemen, is het verstandig daarbij een onafhankelijk geluid te horen. DeuBuCo kent de branche en denkt graag met u mee.
U bent bijvoorbeeld op zoek naar een nieuw verkooppunt of door veranderingen in de lokale situatie kunt u zich als ondernemer genoodzaakt zien uw winkel naar een andere plek te verplaatsen. Maar aan het openen van een verkooppunt gaat het nodige vooraf. Voordat u zo’n locatie betrekt, is het immers maar de vraag of deze ook inderdaad beantwoordt aan de gestelde verwachtingen.


Vestigingsplaatsonderzoek

DeuBuCo kan de omzetpotentie van het beoogde verkooppunt bepalen. Er wordt een grondige studie gemaakt van de ligging van de winkel, het verzorgingsgebied, uw toekomstige klanten, de concurrentie van andere aanbieders van uw producten in de nabije omgeving en naar relevante plaatselijke ontwikkelingen. Zij maakt daarbij gebruik van diverse informatiebronnen en stelt een helder en leesbaar rapport voor u samen.


Haalbaarheidsonderzoek

Een vestigingsplaatsonderzoek kan door DeuBuCo worden uitgebreid naar een haalbaarheidsonderzoek. Dat betekent dat het onderzoek wordt aangevuld met een exploitatieprognose, balans- en liquiditeits-ontwikkelingen voor de komende jaren, gebaseerd op historische cijfers, geplande investeringen en benodigde financieringen.
 
Zo’n vestigingsplaats- en haalbaarheidsonderzoek is een belangrijk en goed gefundeerde basis voor het nemen van belangrijke beslissingen, zoals het starten van een nieuwe winkel of het verplaatsen van een winkel. Ook is dit onderzoek een zinvol uitgangspunt bij financieringsaanvragen bij banken of andere geldschieters. En indien nodig of wenselijk, vergezelt DeuBuCo u zelfs tijdens deze gesprekken.

DeuBuCo adviseert u graag bij alle belangrijke beslissingen aangaande uw onderneming. Uw vraag is geen standaardvraag. U krijgt van ons dan ook geen standaardantwoord. Naar aanleiding van uw vraag maken wij een offerte, waarin we duidelijk aangeven wat wij voor u kunnen doen, wat u van ons mag verwachten en wat de kosten zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex Deuzeman via (06) 1234 4651 of het contactformulier op deze website.